+31 6 11 59 78 95 info@rachelvermunt.nl

“Er is een leven vóór Rachel en een leven ná Rachel”.

Dat is hoe ik mijn ervaring met Rachel in één zin zou omschrijven. De sessies hebben mij niet veranderd, maar mij geholpen terug te komen bij wie ik was. Want ik was mijzelf helemaal kwijt, zat in overlevingsstand, was onrustig en liet me mee slepen met kleine dingen die eigenlijk niet belangrijk waren. Nu ben ik terug bij de persoon die ik in de kern ben en was als jong meisje. En hoe meer ik terug kom bij mezelf, hoe gelukkiger en in balans ik ben en hoe meer ik de uitdagingen van het leven makkelijk aan kan. 

Rachel weet vaak precies waar de ‘problemen’ liggen voordat ik het zelf weet. En ze heeft het bijzondere talent van oprechte aandacht en aanwezigheid. Ze pakt de sessies grondig en holistisch aan, er worden geen pijnpunten vermeden. Maar dit alles op zo’n prettige, positieve en rustige manier, dat er van pijn geen sprake is. Lichaam, geest, voeding, praktische oefeningen en tips: het woord ‘coach’ doet Rachel in mijn optiek dan ook geen enkele eer aan, omdat ze zóveel meer is dan dat.

De sessies met Rachel zijn een van de beste beslissingen van mijn leven. Ik ben zelf veranderd, maar mijn omgeving heeft hier ook van geprofiteerd: mijn man, kinderen, familie, vrienden en zelfs collega’s. Door mijn rust en geluk, heb ik anderen ook positief kunnen beïnvloeden. Ik keer ook graag even terug zo af en toe, om mij weer in die warmte van Rachel te mogen bevinden.

Ik zoek nog naar alle andere manieren om mijn ervaring en dankbaarheid te kunnen omschrijven, maar ik weet ook dat woorden daar geen eer aan doen, en dat het ook niet uit te drukken is. Het is een gevoel, een niet goed te omschrijven gevoel: 

Dankbaarheid

Liefde

Aandacht

Rust

En nog zoveel meer.

M.G.J.