+31 6 11 59 78 95 info@rachelvermunt.nl

“kiezen voor jezelf en lief zijn voor jezelf” was de boodschap die Rachel mij gaf.

Na een tijdje erover nagedacht te hebben heb ik een afspraak bij Rachel ingepland om te kijken en te luisteren of ze mij kon helpen na een periode van ziek zijn en de gevolgen daarvan. Na een eerste afspraak, volgde nog een afspraak. Ik voelde de liefde, de oprechte aandacht en de veiligheid die Rachel geeft. Samen zijn we uiteindelijk een jaartraject gestart.

Daar ontdekte ik samen met Rachel wat wel en niet bij mij authentieke zelf paste. Tijdens het traject begon voor mij een nieuw avontuur.

Na 26 jaar in het ziekenhuis gewerkt te hebben, kwam er een vacature voorbij. In het verleden had ik nooit de stap genomen om mijn baan op te zeggen. Tijdens het traject durfde ik deze stap wel te maken. Ik had de moed om voor mezelf te kiezen en te gaan starten met een nieuwe baan buiten het ziekenhuis.

Ik heb van Rachel geleerd naar mezelf te luisteren en mezelf te accepteren zoals ik ben. Ik kreeg inzicht in mijn valkuilen en kwaliteiten.

Rachel ik ben dankbaar dat jij op mijn pad gekomen bent. Je geeft oprechte aandacht in een veilige omgeving waar je écht kunt groeien. Samen met jou ben ik een avontuur aangegaan met mooie nieuwe inzichten. Op weg naar misschien wel meer.

-Hannie-