+31 6 11 59 78 95 info@rachelvermunt.nl

Door de jaren heen heb ik meerdere coaching gevolgd, maar Rachel is echt ‘one of a kind’! Het is zo bijzonder hoe zij binnen enkele zinnen de vinger op de juiste plek weet te leggen. Ze voelt mensen feilloos aan en maakt een plan speciaal voor jou. Zelf heb ik het jaarprogramma gevolgd en keek ik iedere keer weer uit naar onze sessies. De aanpak is persoonlijk, liefdevol en met de volle aandacht. Iedere keer ging ik weg met een heerlijk warm gevoel, terwijl de sessies soms echt pittig of pijnlijk konden zijn. Dit vind ik echt bijzonder!
Rachel steekt heel veel tijd in haar eigen ontwikkeling en ze leert je alles wat ze weet. Je krijgt als het ware een versnelde cursus, waardoor je aan het eind de tools hebt om zelf verder te gaan. Nu, ruim een half jaar na het afronden van mijn traject, voel ik nog steeds iedere dag de groei toenemen.
Zonder twijfel gun ik iedereen ‘een rachel’, want sinds ik haar heb ontmoet ben ik eindelijk dichter bij mezelf komen staan.  En het is zo fijn dat haar deur altijd open staat! Ook na het traject ben je altijd welkom, iets waar ik maar al te graag gebruik van maak ♡

G.K.